Zorgbedden

Voor een optimale en comfortabele nachtrust.

Zorgbedden Slaapkenner Lisse

Ook bij Slaapkenner Lisse kunt u terecht voor een zorgbed. Onze collectie zorgbedden bestaat uit kwalitatief hoogwaardige bedden en lattenbodems met bedlift. De zorgbedden passen in iedere slaapkamer, zodat u geniet van een optimale en comfortabele nachtrust.


Maak een afspraak of neem contact op

Mahoton bedlift met lattenbodem

Naast dat de Mahoton Bedlift met lattenbodem beschikbaar is, is er ook een uitvoering zonder lattenbodem. Wanneer het mogelijk is, plaatsen wij de Mahoton Bedlift onder uw bestaande bodem. Bent u benieuwd of dit bij u mogelijk is? Neem gerust contact met ons op. Dan komen wij bij u thuis om de mogelijkheden te bekijken.

Tevens kunnen wij u voorzien in hulpmiddelen zoals een papegaai, zijbeugels, poten om het partnerbed op gelijkte hoogte te brengen en zo nog veel meer.

Bedlift met elektrische lattenbodem

De bedlift met Emotion elektrische lattenbodem is voorzien van een krachtige Triomatic motor. De bediening van de bedlift en de bodem gebeurt aan de hand van 1 afstandsbediening, waarbij het zelfs mogelijk is om het gescheiden van elkaar te bedienen.

  • Afmeting laagste stand (lxbxh) = 92 x 80 x 38 cm
  • Afmeting hoogste stand (lxbxh) = 92 x 80 x 77 cm

Hoog laag boxspring

Er is ook een mogelijkheid om te kiezen voor een hoog laag boxspring. De hoogte van uw bed kan eenvoudig met één druk op de knop van uw afstandbediening worden aangepast. Dit is fijn bij eventuele zorg, maar ook goed te gebruiken als hulp bij het in en uit bed stappen.

Verstelbare hoogte

Bij een hoog laag boxspring kunt u kiezen voor een verstelbare kant en de andere niet. Zo ziet uw bed er aan beide kanten hetzelfde uit. Een mooie oplossing wanneer één van beiden zorg of extra hulp nodig heeft, maar de partner niet.


Bespreek de mogelijkheden...

De grote merken van Slaapkenner Lisse

Bij Slaapkenner Lisse verkopen we onder meer de volgende merken:

Auping
Vandyck
MLine
Silvana
NOX
Optisleep
Avek
Nolte
Now by Hulsta
Royal dream
beddinghouse
Viking beds of Sweden
Hypnos
Treca Paris
Allure
Steel & Stockings