.

Over Slaapkenner Lisse

Slaapkenner Lisse in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp is dé slaapspecialist bij jou in de buurt.

Als Slaapkenner Lisse hebben we al meer dan 40 jaar ervaring met slapen, wij kennen u als slaper! Wij gaan met u in gesprek over uw slaapgewoontes en ook uw eventuele slaapproblemen. Samen gaan wij op zoek naar een oplossing, die wij u, met onze verschillende merken, kunnen aandragen.

Ook voor ouderen hebben wij goede slaapoplossingen. Zoals bijvoorbeeld een lift onder een lattenbodem zodat u zorg op bed mogelijk is of dat u vast op de toekomst voorbereid bent.

Vakkundigheid

Hoogwaardige materialen, maatwerk en een uitmuntende afwerking laten onze vakkundigheid zien. Je hebt er geen omkijken naar als wij je bed, boxspring of kledingkast verzorgen.

Betrokken advies

Wanneer je wil weten welk bed bij jouw slaapwensen past en welke dekbed ventilerend is, kun je bij ons terecht. We geven graag passend advies en inspiratie.

Slaapadvies op maat

Ligt jouw matras nog comfortabel? Krijgt je lichaam de ondersteuning die bij jouw houding past? Laat ons je wensen weten. Met behulp van jouw antwoorden op een aantal van onze vragen ben jij verzekerd van de meest passende oplossing.

Neem contact op met Slaapkenner Lisse

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!