.

Zomerdekbedden: waar moet u op letten?

Het is tijd om de zomerdekbedden weer uit de kast te halen!

Zomerdekbedden

De zomer komt steeds dichterbij en dit kunnen we goed merken aan de nachten: deze worden steeds warmer en benauwder. Merkt u nu al dat u steeds minder lekker slaapt omdat het te warm is onder uw dekbed? Dan is het tijd om de zomerdekbedden weer uit de kast te halen.

Heeft u nog geen zomerdekbed? Hieronder vindt u de verschillende materialen die ervoor zorgen dat u zelfs tijdens de warme zomernachten gewoon onder uw dekbed kunt blijven liggen.

Zomerdekbedden gemaakt van kameelhaar

Kameelhaar is eigenlijk ideaal voor ieder seizoen. Dekbedden gemaakt met deze natuurlijke vezels werken warmte en vochtregulerend. Daarnaast voelen ze heerlijk zacht en licht aan en hebben dekbedden van kameelhaar een natuurlijke rustgevende werking.

Een gezonde slaapomgeving met zijde

Zijde is zacht, 100% natuurlijk, eco geproduceerd en geeft een optimaal, gezond slaapcomfort. Dit komt omdat een dekbed van zijde warmte en vochtregulerend is, van lichtgewicht is, onderhoudsvrij en geschikt als u last heeft van een allergie.

Koele zomernachten door schapenwol

Bij wol denkt u waarschijnlijk niet direct aan zomerdekbedden. Echter hebben dekbedden van wol de unieke eigenschap dat ze in de winter warmte vasthouden en in de zomer juist warmte tegenhouden. Ideaal dus om het hele jaar door te gebruiken.

Zo licht als een veertje met een donzen dekbed

Houdt u niet van zware dekbedden? Dan is een donzen dekbed voor u een zeer goede keuze. Zomerdekbedden gevuld met dit zachte veerpluisje zorgen ervoor dat u een comfortabele nachtrust heeft en koel de zomer doorkomt.

Een dekbed van katoen: wasbaar en anti-allergisch

Transpireert u tijdens de warme zomernachten veel? Dan kan een dekbed van katoen helpen deze nachten lekkerder door te komen. Een katoenen dekbed is wasbaar en anti-allergisch en toch een 100% natuurproduct.

Welk zomerdekbed past het beste bij u?

Bij het aanschaffen van een zomerdekbed zijn er veel dingen waar u op kunt letten. Houdt u van een zwaar of juist een licht dekbed? Transpireert u snel of heeft u juist niet veel last van de warmte? Wij hebben dekbedden in verschillende gewichtklassen. Hierdoor zijn onze zomervarianten veel lager in gewicht. Mocht u er zelf niet uitkomen, helpen wij u uiteraard graag met het maken van de beste keuze. Neem telefonisch contact op of kom gezellig langs in onze winkel in Lisse.

De grote merken van Slaapkenner Lisse

Bij Slaapkenner Lisse verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook