.

Nieuw bij Slaapkenner Lisse: Viking boxsprings

Een Viking bed kies je met je ogen dicht...

Viking boxsprings

Wij hebben ons Viking assortiment nog verder uitgebreid en mogen ons de grootste Viking Store van Nederland noemen. U vindt bij ons alle modellen en kunt dus volop komen proefliggen. Bent u al bekend met het fantastische ligcomfort van Viking?

Wij nodigen u uit om dit zelf te komen ervaren! Wij hebben ook een aantal mooie showroommodellen die plaats mogen maken voor de nieuwe collectie. Nu extra voordelig slapen op een echte Viking! Kijk op onze webshop bij showroommodellen of kom langs in onze winkel!

Zweeds design

Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden, waarbij alleen Zweedse materialen worden gebruikt. Het resultaat van deze inspanningen heeft geleid tot bedden van ongekende kwaliteit, met een uitzonderlijk comfort. Alles is tot in detail uitgewerkt, waardoor u geniet van een volledige collectie van matrassen, pootjes en hoofdborden. Slapen wordt hierdoor net zo lekker als het ontwerpen van uw eigen bed.

Traditioneel Zweeds vakmanschap met modern comfort

Hoe uw bed van Viking eruit komt te zien, heeft u helemaal zelf in handen. Naast de prachtige uitstraling, heeft Viking ook veel aandacht besteed aan elementen die niet direct zichtbaar zijn, maar zeker voelt. Alle bedden zijn het eindresultaat van jarenlange ontwikkeling met de focus op comfort. De combinatie van pure ambachtschap en nieuwe materialen zorgt voor bedden die voorbijgaan aan het alledaagse.

Garantie voor een goede nachtrust

De aanschaf van een bed is een investering voor jaren slaapplezier. Wanneer u kiest voor een bed van Viking, bent u verzekerd van topkwaliteit, prachtige ontwerpen en gedegen constructies van betrouwbare materialen. Alle bedden van Viking ondergaan een grondige inspectie en worden uitvoerig getest voor dat ze worden geleverd.

Kom proefliggen

Heeft u uw nieuwe Viking bed al helemaal uitgezocht of bent u juist benieuwd naar de bedden van Viking? Kom heerlijk proefliggen in onze winkel in Lisse en ervaar het slaapcomfort van Viking nu zelf.

De grote merken van Slaapkenner Lisse

Bij Slaapkenner Lisse verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook