.

SNURK ontwerpt dekbedovertrekken voor het UMC

Bij aankoop van een dekbedovertrek wordt €1,- gedoneerd aan het Cancer Center

SNURK ontwerpt dekbedovertrekken voor het UMC

In opdracht van het UMC, het grootste Nederlandse ziekenhuis in Amsterdam, heeft SNURK samen met de kinderen en medewerkers van het UMC, twee dekbedovertrekken ontworpen om de ziekenhuisbedden van de kinderen op te vrolijken. Twee leuke en mooie ontwerpen, die nu ook bij Slaapkenner Lisse verkrijgbaar zijn.

Dekbedovertrekken van SNURK

In totaal heeft SNURK twee verschillende dekbedovertrekken ontworpen voor het UMC, die in verschillende maten leverbaar zijn.

  • Het eerste ontwerp, genaamd Paper Zoo, is een kleurige origami beestenboel print om het de kinderbedden in het ziekenhuis mee op te vrolijken.
  • Het tweede ontwerp, genaamd Crane Birds, is een print met allerlei kleurrijke origami kraanvogels. Wat deze print extra bijzonder maakt, is dat de papieren vogels die u in de print ziet, gevouwen zijn door de medewerkers in het ziekenhuis. Zij hebben er uiteindelijk meer dan 1.000 gevouwen. Volgens de Japanse traditie brengt dit voorspoed en goede gezondheid. Hierdoor heeft de print een extra mooie betekenis.

De actie

Aan deze dekbedovertrekken is door SNURK ook een mooie actie gehangen. Voor ieder dekbedovertrek dat wordt verkocht, gaat €1,- naar het Cancer Center in Amsterdam. Hierdoor kan er onderzoek gedaan worden naar medicijnen tegen kanker en betere behandelmethoden. Zo kunt u een van de twee vrolijke dekbedovertrekken in uw slaapkamer hebben en tegelijkertijd iets bijdragen aan een goed doel.

Koop de dekbedovertrekken bij Slaapkenner Lisse

Wilt u ook zo'n bijzonder dekbedovertrek in uw slaapkamer? Kom langs in de winkel of shop ze in onze webshop.

De grote merken van Slaapkenner Lisse

Bij Slaapkenner Lisse verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook