.

Slaapkenner Lisse wordt de grootste Viking Store van Nederland!

Dé plek waar u terecht kunt voor een echte Viking boxspring met heel veel extra’s!

Slaapkenner Lisse wordt de grootste Viking Store van Nederland!

De verfkwasten, schilderstape en verfkleding zijn uit de kast gehaald… wij zijn namelijk bezig met een verbouwing! Eind maart willen wij u namelijk de grootste Viking Store van Nederland presenteren in het mooie Lisse. Dé plek waar u terecht kunt voor een echte Viking boxspring met heel veel extra’s!

Een etage vol met Viking bedden

Kunt u het zich al voorstellen? Wanneer u uw ogen sluit, ziet u dat een bijna complete etage bij Slaapkenner Lisse is ingericht met bedden van Viking. In verschillende soorten, maten en accessoires, zodat wij u zoveel mogelijk kunnen laten zien én testen. Toch moet u nog heel even wachten, want wij zijn druk bezig met de verbouwing van deze etage. Wilt u wel alvast kennismaken met Viking? Dat kan! Wij hebben diverse bedden van Viking in onze huidige collectie staan.

Drie jaar lang op rij het beste beddenmerk uit Zweden

Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden. Bij de productie van de bedden wordt echt alleen met Zweedse materialen gewerkt. Het resultaat van hun inspanningen heeft geleid tot bedden van ongekende kwaliteit en met een uitzonderlijk comfort. Met een deskundig oog voor detail heeft Viking een volledige collectie van complete boxsprings en topdekmatrassen samengesteld. Slapen wordt hierdoor even heerlijk als het ontwerpen van uw eigen bed.

Traditioneel Zweeds vakmanschap met modern comfort

Hoe uw bed van Viking eruit komt te zien, daarin ben u natuurlijk helemaal vrij. Maar design is zo veel meer dan alleen de buitenkant. Viking heeft daarom dan ook veel aandacht besteed aan zaken die niet direct zichtbaar zijn, maar die u zeker gaat voelen. Alle bedden zijn het eindresultaat van jarenlange ontwikkeling met de focus op comfort. Door de combinatie van puur ambachtschap met nieuwe materialen zijn er bedden gecreëerd die voorbijgaan aan het alledaagse.

Een garantie voor een goede nachtrust

Een nieuw bed is een investering in vele toekomstige jaren slaapgenot. Wanneer u kiest voor een bed van Viking bent u verzekerd van topkwaliteit, prachtige ontwerpen en gedegen constructies van betrouwbare materialen. Alle bedden ondergaan een grondige inspectie en worden uitvoerig getest voordat ze worden geleverd.

Open uw ogen en laat u inspireren

Uiteraard houden wij u van alles ontwikkelingen op de hoogte! Kom alvast eens langs in onze winkel en laat u inspireren door het prachtige merk Viking. “Een Viking bed kiest u met uw ogen dicht…”.

De grote merken van Slaapkenner Lisse

Bij Slaapkenner Lisse verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook