.

De Sterkste Schakel van regio Rijland

Slaapkenner Lisse is genomineerd!

Slaapkenner Lisse genomineerd voor de Sterkste Schakel!

De Sterkste Schakel Trofee is dé Rijnlandse ondernemingsprijs. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klant- en servicegerichte onderneming van de regio Rijnland. De eerste genomineerden zijn bekend en hier zit Slaapkenner Lisse ook bij! Natuurlijk zijn wij heel blij met deze nominatie en kijken uit naar de grande finale op 15 maart 2019. Lees hieronder het interview met Terry!

Slaapkenner Lisse de Sterkste Schakel 2019?

Terry Wassenaar bestiert pas drie jaar samen met zijn vrouw José en medewerker Margret zijn éigen zaak. Maar hij heeft al dertig jaar ervaring in de bedden. “Bedden verkopen is een intiem vak. Je lijf, je gezondheid, hoe hard je werkt, hoe je graag ligt, het is allemaal van invloed op je slaap. Een passend bed verkopen is dan ook mensenwerk.”

Wassenaar nam het bedrijf drie jaar geleden over van zijn eigen voormalige werkgever. “In de voorgaande jaren was ik manager en vliegende keep van een ketenbedrijf. Ik bracht veel tijd door met het reilen en zeilen van alle filialen en heb het vak aardig leren kennen. Toen mijn werkgever Linker besloot te stoppen heb ik de stap gewaagd om dit filiaal in Lisse zelf te gaan runnen.” Hij sloot zich aan bij de combinatie van veertien ‘Slaapkenner’ specialisten en heeft nog geen dag spijt gehad.

Betrokkenheid met de klant

“Geen bed dat hier in de zaak staat – let op: 1.000 vierkante meter – is gelijk aan een ander. Door het combineren van verschillende merken, bodems, matrassen, topdekken bieden wij bijna onbeperkte mogelijkheden. Dat is maar goed ook, want ieder mens is anders. Wij besteden er dus tijd aan om goed door te vragen naar individuele omstandigheden van iedere klant.” Bij Terry Wassenaar mag iedere klant ieder bed uitproberen in de zaak. En dat mag uren duren. “Het gaat er uiteindelijk toch om dat wij kunnen waarmaken dat het bed dat straks thuis staat voldoet aan het goede gevoel dat men er in de winkel bij had.”

Zij blijven daar zolang bij betrokken als je wilt. “Kom vooral terug nadat je aan het nieuwe bed bent gewend. Dat kun je na één nacht toch nog niet weten. Vertel ons hoe het thuis ligt en slaapt. Zo nodig veranderen wij er nog iets aan.” De grootste uitdaging voor Terry en zijn collega’s is een terughoudende klant. “Maar wij nemen er graag de tijd voor.”

Shoppen van hier tot Groningen

De dertien Slaapkenner specialisten zitten door het hele land en voert onder andere drie eigen merken. “Van oudsher heeft onze winkel in Lisse klanten uit de hele regio, tot Amstelveen en Wassenaar aan toe. Maar door onze bekende merken komen er zelfs aanvragen van verder weg. Het is al voorgekomen dat een inwoner van Groningen bij ons terecht kwam voor een kussen.” Voor Wassenaar een grote verrassing dat zo’n klant liever een telefoontje naar Lisse pleegt en zijn kussen laat opsturen dan dat hij in de buurt op zoek gaat.

Nieuwe dingen uitproberen

Sinds juni van dit jaar heeft Slaapkenner Lisse een eigen webshop. “Dat heeft twee doelen: wij willen kijken wat er gebeurt en met de webshop bieden wij een soort ‘live’ catalogus van wat er allemaal in de winkel te krijgen is. Wij hebben er vooral producten in gezet uit onze grote collectie bedtextiel.”

Voor volgend jaar staat de introductie van ‘Natuurlijk Slapen’ op het programma. Een complete lijn producten die uitsluitend met natuurlijke materialen zijn gemaakt. Van echt natuurlatex tot aan puur linnen en katoenen bedtextiel.

De grote merken van Slaapkenner Lisse

Bij Slaapkenner Lisse verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook