.

Accessoires van Riverdale

bij Slaapkenner Lisse!

Riverdale in de etalage

Het duurde even voordat wij alle dozen hadden uitgepakt, maar Riverdale staat in onze etalage! Mooie vazen, nachtlampen en nog veel meer accessoires die sfeer in jouw slaapkamer brengen. Daarnaast hebben wij verschillende soorten handlotion en douchegel! Leuk om cadeau te geven én natuurlijk nog leuker om zelf te krijgen. Welke items van Riverdale wilt u graag in uw slaapkamer zetten?

Woonaccessoires

Met woonaccessoires voor het gehele huis en met inmiddels een eigen keuken- en badkamerlijn is Riverdale, fashionable living, de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de bekendste merken in de woonbranche. Naast een eigen webshop, is Riverdale verkrijgbaar in ruim 250 Riverdale Inspiration Shops en Riverdale Inspiration Floors in Nederland, Europa en zelfs landen daarbuiten.

“Riverdale is mode voor het huis en onderdeel geworden van een lifestyle”

Moderne collectie

Net als in de mode wisselt de collectie drie maal per jaar en worden de laatste modetrends door een team van designers vertaald naar nieuwe ontwerpen. Op deze manier gaan de collecties altijd met de laatste trends mee en is het eenvoudig en inspirerend om het interieur steeds weer een andere uitstraling te geven. Drie maal per jaar wordt een nieuwe collectie van 500 producten toegevoegd aan de basiscollectie van zo’n 1200 producten.

De grote merken van Slaapkenner Lisse

Bij Slaapkenner Lisse verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook