.

Het is lente in de winkel

Wij zijn de grootste Viking Store van Nederland

Home and living: "Slaapkenner Lisse is een bijzondere winkel"

LISSE – Slaapkenner Lisse is zonder twijfel de meest bijzondere winkel, waar het gaat om bedden, ledikanten, kasten en heel veel mooie slaapkamerproducten. Met een vloeroppervlak van 1.000 m2, drie etages en ruim vijftig bedden is er voor iedere slaapgenieter wel wat wils. Bovendien geeft Slaapkenner Lisse een feestje, want deze winkel mag zich voortaan 'De grootste Viking Store van Nederland' noemen.

Artikel door: Joep Derksen

Zaterdag 7 april werd de Viking Store officieel geopend bij Slaapkenner Lisse. Eigenaar Terry Wassenaar heeft hoge verwachtingen van deze complete etage aan bedden van Viking. Overal staan bedden, in verschillende soorten, maten en accessoires. Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden. Bij de productie van de bedden wordt echt alleen met Zweedse materialen gewerkt. Hierdoor zijn deze bedden van ongekend hoge kwaliteit. Of het nu gaat om de volledige collectie van boxsprings of topdekmatrassen. Wassenaar laat weten: "Viking is een fantastisch Scandinavisch merk, dat een echte aanwinst is naast de vele andere beddenmerken, die we al hebben. Zoals Auping, Avek, Norma, Optisleep en Nox."

Gratis upgrade

Om de opening te vieren, heeft Viking Store een enorm leuke openingsaanbieding. Iedere koper van een Viking bed krijgt een gratis upgrade naar een luxere topdek, ter waarde van maar liefst 880 euro. Bovendien geeft Slaapkenner Lisse er nog een mooie gratis badjas bij! Met gevoel voor understatement tipt Wassenaar: "Het is interessant om in het voorjaar een nieuw bed te kopen!"

Slaapondersteuning

Het is duidelijk; wie kiest voor een bed van Slaapkenner Lisse, kiest voor een kans om iedere nacht heerlijk te slapen. Wassenaar licht toe: "Er zijn veel mensen die last hebben van slapeloosheid. Dat kan heel veel oorzaken hebben, maar één ding is zeker: een goed bed kan er aan bijdragen, dat je meer en dieper slaapt. Het is daarom verstandig, om eens onze winkel te bezoeken als je slecht slaapt. Dan kunnen we samen kijken, welk type matras en bed het beste bij u past. Bij goed slapen gaat het er namelijk om, dat het lichaam ontspannen en ondersteund moet worden. Omdat iedereen een ander lichaam heeft, is het belangrijk, dat je voor jezelf weet, op welke plekken je extra slaapondersteuning nodig hebt." De tijd, dat we ons voor een goede nachtrust moesten aanpassen aan de matras ligt gelukkig achter ons, zo blijkt uit deze woorden.

3D-tekenprogramma

Een wandeling door de winkel zorgt voor een prachtige belevenis. Het ene bed is nog mooier dan het andere. Er is volop keuze uit kasten en ledikanten. Wassenaar informeert: ,,Verstelbare bedden zijn niet alleen maar meer voor senioren. Ook jonge mensen vinden het heel fijn om deze type bedden te hebben. Bijvoorbeeld voor het televisie kijken of een goed boek lezen in bed.'' Nieuw is het 3D-tekenprogramma. Als u de maten van uw slaapkamer opneemt, kan Slaapkenner Lisse voor u een indeling maken van de types kasten en ander meubilair, die bij u in de slaapkamer passen. Geheel naar de wens van de klant!

De grote merken van Slaapkenner Lisse

Bij Slaapkenner Lisse verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook