.

Het beste advies voor onze slapers...

Is uw matras al aan vervanging toe?

Uw matras vervangen...

Typisch zo'n investering die je niet dagelijks doet. Maar het tijdig vervangen van een matras is erg belangrijk! Wij leggen graag uit waarom.

Gezondheid: Een nieuw matras is gezonder en hygiënischer

U heeft niets liever dan een goede nachtrust. De kwaliteit van uw matras is hiervoor een belangrijke graadmeter. Wist u dat u per nacht zo'n kwart liter vocht verliest? Dat is na 10 jaar bijna 750 liter vocht, dat door uw matras is opgenomen! Ook dode huidcellen en stof worden opgevangen en opgenomen. Door het tijdig vervangen van uw matras, blijft u klachten en gezondheidsschade voor!

Ondersteuning: Een nieuw matras geeft minder pijnklachten

Hoe lekker is dit; in bed gaan liggen na een dag werken en door goede ondersteuning tot rust komen. Maar, naarmate 10 jaar verliest uw matras een bepaalde mate van elasticiteit. Het matras keert minder goed terug naar zijn oorspronkelijke vorm en u gaat merken dat u niet meer de originele ondersteuning krijgt die u gewend was. Last van uw rug of nek bij het opstaan? Grote kans dat uw klachten minder worden op een nieuw matras.

Ligcomfort: Op een nieuw matras slaapt u lekkerder en dieper

Wordt u veel wakker 's nachts en draait u veel van zij op zij? Een oud matras verliest zijn ligcomfort dat juist zo belangrijk is voor een goede nachtrust. Met een nieuw matras kiest u voor veel meer slaapcomfort. U slaapt het liefste lang en diep, zodat u fris en fruitig bent voor een nieuwe dag! Uw nieuwe matras is altijd in topconditie, waardoor het u de steun en ruimte biedt voor de beste nachtrust.

Hoeveel wij ook over bedden en matrassen kunnen vertellen, wij luisteren het liefste naar u! Wij zijn er om uw slaapproblemen op te lossen en zijn niet voor niets echte Slaapkenners. U slaapt ongeveer een derde van je leven, laten we die tijd dan ook zo optimaal mogelijk inrichten!

De grote merken van Slaapkenner Lisse

Bij Slaapkenner Lisse verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook