.

De dekbedovertrek kleuren van dit moment!

Welke kleur past bij u?

Welke kleuren passen bij u?

In de overgang van de zomer naar het najaar heeft u net iets meer tijd om een slaapkamer op te ruimen en de styling van uw slaapkamer eens goed te bekijken. En zo ook om te bepalen of uw dekbedovertrek nog naar uw zin is of aan vervanging toe is. Onze collectie dekbedovertrekken kunnen wij koppelen aan de kleuren van nu. Zo is een modieuze slaapkamer snel voor elkaar!

Chocoladebruin

Liefhebbers van chocolade kunnen hun hart ophalen met deze kleurtrend. De warme bruine kleur zorgt voor een knusse sfeer in uw slaapkamer. Het merk Vandyck heeft gebruik gemaakt van deze kleur in het dekbedovertrek Marvelous Driftwood. Het dekbedovertrek heeft op de voor- en achterkant een patroon van verschillende ruiten en vlakken. De kussenslopen zijn met hetzelfde motief opgemaakt. Dit chocoladebruine dekbedovertrek is u in de winkel en in de webshop in de actie! Leverbaar in verschillende afmetingen.

Diepblauw

Van een warme een rustgevende kleur... De trendkleur diepblauw zorgt voor een serene en een hoffelijke uitstraling van uw slaapkamer. Wilt u deze sfeer nabootsen? In ons assortiment hebben wij het dekbedovertrek Affection van het Kardol. In dit dekbedovertrek is de kleur diepblauw gecombineerd met zachtblauw. Deze kleuren zijn verwerkt in een grafisch motief dat langzaam verdiept in kleurtoon. Dit overtrek heeft een extra lange open dubbele instopstrook over de hele breedte, handig!

Natuurlijk groen

De zomer is nog niet tot zijn einde, maar mocht het zover zijn dan heeft u met deze kleur heel het jaar de zomer in uw slaapkamer! De kleur met zijn natuurlijke uitstraling werkt ontspannend en geeft energie. Heeft u houten meubelen in uw slaapkamer of zelfs een hout bed? Dan staat deze kleur dekbedovertrek perfect! In de Sketch Jade van Vandyck is deze trend goed terug te zien! Nu in de actie voor slechts €49,95 (gebaseerd op de maat 140 x 200/220)!

Zwart, wit en grijs

Tot slot de minst kleurrijke trendkleuren van dit moment. Maar wel even hot! Deze kleuren passen perfect bij een Scandinavische slaapkamerinrichting. Een klassiek een tijdloze uitstraling van uw slaapkamer maakt u af met het dekbedovertrek Titanium van Kardol. Het dekbedovertrek is opgebouwd uit diverse grijstonen, wit en warmgrijs en is gemaakt van 100% katoensatijn. Ook dit Kardol dekbedovertrek heeft een extra lange dubbele instopstrook.

Gemakkelijk online te bestellen!

Naast dat wij een groot assortiment in de winkel aanbieden, zijn er ook dekbedovertrekken gemakkelijk in onze webshop te bestellen! Veilig betalen en gratis verzending vanaf €50,-! Heeft u vragen over onze webshop of wilt u meer informatie over ons assortiment dekbedovertrekken? Laat het ons gerust weten.

De grote merken van Slaapkenner Lisse

Bij Slaapkenner Lisse verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook