.

Viking beds of Sweden

Een Viking bed kies je met je ogen dicht…

Ik wil advies over Viking beds of Sweden

Viking bed of Sweden bedden kopen in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp

Wij hebben ons Viking assortiment nog verder uitgebreid en mogen ons de grootste Viking Store van Nederland noemen. U vindt bij ons alle modellen en kunt dus volop komen proefliggen. Bent u al bekend met het fantastische ligcomfort van Viking? Wwij nodigen u uit om dit zelf te komen ervaren bij Slaapkenner Lisse in Lisse.

Zweeds design

Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden, waarbij alleen Zweedse materialen worden gebruikt. Het resultaat van deze inspanningen heeft geleid tot bedden van ongekende kwaliteit, met een uitzonderlijk comfort. Alles is tot in detail uitgewerkt, waardoor u geniet van een volledige collectie van matrassen, pootjes en hoofdborden. Slapen wordt hierdoor net zo lekker als het ontwerpen van uw eigen bed.

Ontdek het bij Slaapkenner Lisse!

Traditioneel Zweeds vakmanschap met modern comfort bij Slaapkenner Lisse in Lisse.

Hoe uw bed van Viking eruit komt te zien, heeft u helemaal zelf in handen. Naast de prachtige uitstraling, heeft Viking ook veel aandacht besteed aan elementen die niet direct zichtbaar zijn, maar die u zeker voelt. Alle bedden zijn het eindresultaat van jarenlange ontwikkeling met de focus op comfort. De combinatie van pure ambachtschap en nieuwe materialen zorgt voor bedden die voorbijgaan aan het alledaagse.

Garantie voor een goede nachtrust

De aanschaf van een bed is een investering voor jaren slaapplezier. Wanneer u kiest voor een bed van Viking, bent u verzekerd van topkwaliteit, prachtige ontwerpen en gedegen constructies van betrouwbare materialen. Alle bedden van Viking ondergaan een grondige inspectie en worden uitvoerig getest voor dat ze worden geleverd.

Kom proefliggen

Heeft u uw nieuwe Viking bed al helemaal uitgezocht of bent u juist benieuwd naar de bedden van Viking? Kom heerlijk proefliggen in onze winkel in Lisse en ervaar het slaapcomfort van Viking nu zelf.

slaapadvies

Slaapkenner Lisse, jouw Viking beds of Sweden specialist in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp.

Slaapkenner Lisse is dé Viking beds of Sweden specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment boxsprings, spiraalbodems, matrassen en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Lisse naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Viking beds of Sweden bij Slaapkenner Lisse in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp

Boxsprings
Matrassen
Toppers
Bedkoffers
Bedbanken
Nachttafels

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook