Merk logo

Vandyck bedtextiel bij Slaapkenner Lisse in Lisse

Vandyck bedtextiel bij Slaapkenner Lisse in Lisse. Vandyck is wereldwijd bekend en toonaangevend. Creatieve vertalingen van de catwalk naar jouw dekbedovertrek en badgoed. Geniet iedere dag van de hoogwaardige kussens, dekbedden en hoeslakens van Vandyck.

Image slide
Alles voor je slaapkamer!
De mooiste dekbedovertrekken, de zachtste plaids en de fijnste hoofdkussens en dekbedden vind je bij Slaapkenner Lisse!

Vandyck overtreksets

Een mooi dekbedovertrek geeft je slaapkamer meteen sfeer! Vandyck laat zien dat inspirerende creaties heel goed passen in de slaapkamer. \Je bed lijkt wel een schilderij met eigentijdse en inspirerende prints. Heb je liever een rustige slaapkamer? Ook voor natuurlijke, tijdloze producten van Vandyck ga je naar Slaapkenner Lisse in Lisse


Maak een afspraak

Kussens van Vandyck

De kussens van Vandyck zijn beschikbaar in allerlei vormen en soorten. Van zeer zacht en luchtig tot heel compact en stevig. Verkoelende, ventilerende en allergievrije kussens: voor elke slaper heeft Vandyck een passend kussen.

Dekbedden van Vandyck

De dekbedden van Vandyck zijn gevuld met dons en kleine veertjes. Dons is een erg comfortabele vulling die goed isoleert en veel vocht opneemt. Hierdoor voelt het geen moment klam aan. Alle dons is diervriendelijk geproduceerd. Vind het geschikte dekbed bij Slaapkenner Lisse in Lisse.

Slaapkenner Lisse in Lisse, voor al jouw Vandyck:

- Overtreksets
- Dekbedden
- Kussens
- Hoeslakens
- Badgoed
- Accessoires


Neem contact op met Slaapkenner Lisse