.

Treca Paris

Frans vakmanschap voor uw nachtrust.

Ik wil advies over Treca Paris

Treca Paris bedden kopen in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp

Van Treca Paris bij Slaapkenner Lisse vindt u uitzonderlijke bedden, gebaseerd op de ervaring en de lange traditie van echte vakmensen op gebied van slapen. Het gebruik van edele materialen en geavanceerde technologieën, bewerkt door de handen van experts, biedt elk model een uitzonderlijk comfort.

Treca Paris, franse vakmanschap voor een goede nachtrust bij Slaapkenner Lisse

Treca is een merk van erfgoed, traditie en vakmanschap dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Het merk Treca heeft aandacht voor alle klanten en zorgt dat iedereen zich bijzonder voelt.
Een onderscheidende aanpak op maat die zorgt voor een persoonlijke band met alle consumenten. Treca, Frans vakmanschap voor uw nachtrust.

Ervaar het comfort en de mogelijkheden van Treca Paris in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp

Door gebruik te maken van kasjmier, katoen, linnen, zijde en zuivere wol ontwerpt Treca Paris matrassen die garant staan voor hun antibacteriële eigenschappen, hun zachtheid en stevigheid. Veel van de boxsprings van Treca Paris hebben stof die afneembaar is en door u zelf weer probleemloos terug te plaatsen. Het is zelfs mogelijk om na jaren uw boxspring te behouden en te voorzien van nieuwe stof. Kom naar Slaapkenner Lisse en ervaar zelf het comfort en de mogelijkheden.Ook voor de andere producten van Treca Paris kunt u bij ons terecht.

slaapadvies

Slaapkenner Lisse, jouw Treca Paris specialist in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp.

Slaapkenner Lisse is dé Treca Paris specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment bedden, bedbodems, matrassen, dekbedden en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Lisse naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Treca Paris bij Slaapkenner Lisse in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp

Bedden
Bedbanken
Nachtkastjes

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook