.

Steel & Stockings

Stoer design... door vrouwen!

Ik wil advies over Steel & Stockings

Steel & Stockings bedden bij Slaapkenner Lisse

De puurheid van de gebruikte materialen maakt onze collectie toepasbaar binnen ieder interieur. Al onze items zijn ontworpen vanuit een passie voor eenvoud, met een rijk karakter. 

Steel & Stockings heeft altijd een balans tussen stoer en robuust met een vrouwelijke touch.

100% made by women! 100% Dutch!

Wij, bij Slaapkenner Lisse in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp, laten u graag kennis maken met Steel & Stockings.

Alle materialen zijn puur natuur

Hout: Stoer eiken voor de bedden. Dit betekent dat er noesten en scheurtjes in het hout kunnen zitten. Hout werkt, dit is een natuurlijke eigenschap en draagt bij aan de karakteristieke uitstraling.

Kleur: Bij voorkeur zo naturel mogelijk vanwege de prachtige uitstraling van blank eiken. Mocht u toch de wens hebben voor kleur, dan kunt u kiezen uit een exclusieve selectie kleur-waxen, welke op basis van lijnolie gemaakt is.

Staal: Al het staal dat verwerkt is, is blauwstaal en van een uiterst matte, blanke poedercoating voorzien om deze afwerklaag zo onzichtbaar mogelijk te maken. Deze is afneembaar met een licht vochtige doek.

Leder: Het Steel & Stockings leder is uniek! Alle kenmerken van de oorsprong van het leder zijn bewaard gebleven. Brandmerken, lichte beschadigingen en kleine verkleuringen geven de collectie juist karakter.

Stoere & originele accessoires

Een leuk detail is de Bedbag. Gemaakt van 100% leer in verschillende natuurtinten. Deze hangt u eenvoudig over het hoofdbord of klemt u onder het matras. Heel handig voor uw telefoon, afstandsbediening of dat spannende boek wat u aan het lezen bent.

Steel & Stockings kent nog meer stoere en originele accessoires zoals een grof gebreid sprei, een dressboy, een gebreid vloerkleed, verlichting, tafeltjes en hockers.

Nieuwsgierig geworden?

Kom langs in onze winkel dan vertellen wij u nog veel meer leuke details over Steel & Stocking.

slaapadvies

Slaapkenner Lisse, jouw Steel & Stockings specialist in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp.

Slaapkenner Lisse is dé Steel & Stockings specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment boxsprings, matrassen en en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Lisse naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Steeel & Stockings bij Slaapkenner Lisse in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp

Bedden
Accessoires

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook