Merk logo

Steel & Stocking, stoer design... door vrouwen!

De puurheid van de gebruikte materialen maakt de collectie van Steel & Stocking toepasbaar binnen ieder interieur. Alle items zijn ontworpen vanuit een passie voor eenvoud, met een rijk karakter. Bij Slaapkenner Lisse vindt u het model Viggo. Een stoer ledikant van een oerdegelijke Hollandse kwaliteit gemaakt van hout en staal. Wanneer komt u proefliggen?

Image slide
Steel & Stocking bij Slaapkenner Lisse
Stoer design... door vrouwen!

Alle materialen zijn puur natuur

Hout: Stoer eiken voor de bedden. Dit betekent dat er noesten en scheurtjes in het hout kunnen zitten. Hout werkt, dit is een natuurlijke eigenschap en draagt bij aan de karakteristieke uitstraling.

Kleur: Bij voorkeur zo naturel mogelijk vanwege de prachtige uitstraling van blank eiken. Mocht u toch de wens hebben voor kleur, dan kunt u kiezen uit een exclusieve selectie kleur-waxen, welke op basis van lijnolie gemaakt is.

Staal: Al het staal dat verwerkt is, is blauwstaal en van een uiterst matte, blanke poedercoating voorzien om deze afwerklaag zo onzichtbaar mogelijk te maken. Deze is afneembaar met een licht vochtige doek.

Leder: Het Steel & Stockings leder is uniek! Alle kenmerken van de oorsprong van het leder zijn bewaard gebleven. Brandmerken, lichte beschadigingen en kleine verkleuringen geven de collectie juist karakter.


Stoere & originele accessoires

Een leuk detail is de Bedbag. Gemaakt van 100% leer in verschillende natuurtinten. Deze hangt u eenvoudig over het hoofdbord of klemt u onder het matras. Heel handig voor uw telefoon, afstandsbediening of dat spannende boek wat u aan het lezen bent.

Steel & Stockings kent nog meer stoere en originele accessoires zoals een grof gebreid sprei, een dressboy, een gebreid vloerkleed, verlichting, tafeltjes en hockers.

Nieuwsgierig geworden?

Kom langs in onze winkel dan vertellen wij u nog veel meer leuke details over Steel & Stocking.


Kom proefliggen in onze showroom