.

Royal Dream

Veelzijdig en Persoonlijk

Ik wil advies over Royal Dream

Royal Dream kopen in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp

Verantwoord en gezond slapen

Bij een gezonde levensstijl hoort een goede nachtrust. Bij zowel Slaapkenner Lisse als bij Royal Dream weten wij dat geen mens gelijk is qua lichaamsbouw en symmetrie. Uw lichaam is het uitgangspunt voor ons advies. Niet uw lichaam moet zich aanpassen aan het bed, maar het bed moet zich aanpassen aan uw lichaam. De juiste onderscheiding tijdens uw slaap kan het verschil zijn tussen fris en uitgerust ontwaken of vermoeid en met pijn wakker worden.

De kans bestaat dat u nu op een bed slaapt dat zich niet goed naar uw lichaam kan vormen waardoor u in een verkeerde houding ligt. Door deze verkeerde houding kan uw lichaam zich niet goed ontspannen, Dit kan resulteren in vermoeidheid, prikkelbaarheid, stress, spier-, nek- en rugklachten. Deze worden veroorzaakt doordat uw ruggengraat zich in een gespannen, onnatuurlijke positie bevindt.
Bij een slaapsysteem met de juiste ondersteuning voor uw heupen en schouders neemt de ruggengraat zijn natuurlijke positie aan en wordt u uitgerust wakker.

Met een slaapsysteem van Royal Dream kiest u voor een kwaliteitsbed waar u jarenlang plezier aan zult beleven.

Royal Dream matrassen bij Slaapkenner Lisse in Lisse.

Natuurlatex van Royal Dream is schimmelwerend (anti-allergeen) en zorgt voor een uitstekende vocht- en temperatuurregulatie.

Rivièra Slaapcomfort, de producent van Royal Dream, is sinds 1952 specialist in de verwerking van natuurlatex en de productie van slaapsystemen. Rivièra is één van de weinige producenten die de verwerking van grondstof tot eindproduct geheel in eigen huis heeft ondergebracht. Hierdoor kan een constante hoogwaardige kwaliteit worden gewaarborgd.

Alle hoezen bestaan uit een elastische dubbeldoek met Tencel® en zijn afgedekt met wasbare scheerwol en klimaatvezel (wasbaar op 40°C)

De Royal Dream matrassen zijn voorzien van stevige handvaten wat het draaien en keren eenvoudiger maakt.

Royal Dream lattenbodems in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp

Een perfect op de individuele behoeften afgestemd slaapsysteem is een voorwaarde voor een herstellende en gezonde slaap. Speciaal om individuele slaapproblemen op te lossen werd in samenwerking met het gerenommeerde Ergonomie Institut München (EIM) de Royal Dream lattenbodem ontwikkeld.

De Royal Dream lattenbodem kan in alle gevoelige lichaamszones (schouder, lende, bekken en knie) individueel worden ingesteld. Uw dealer stelt deze zo in dat deze perfect aansluit op uw contouren. De speciale ‘Tri-latten’ ontlasten de druk in de schouderzone en bevorderen de ventilatie van de matras. De houders van de latten bestaan uit een flexibele en duurzame kunststof met een progressieve veerweg.

Naast de vlakke uitvoering zijn er ook eenvoudig te bedienen elektrische verstelbare uitvoeringen van Royal Dream leverbaar met 2- (zit en knie), 3- (nek, zit en knie) en 4-motoren (nek, zit, knie en voet).

Royal Dream gestoffeerde ledikanten bij Slaapkenner Lisse in Lisse.

Zo heeft u wel de uitstraling van een boxspring maar het comfort van een lattenbodem die geheel op uw lichaam afgestemd kan worden.

Bij Slaapkenner Lisse hebben we een Royal Dream meetsysteem die precies aangeeft op welke punten u meer of minder ondersteuning nodig hebt.

U kunt keuze maken uit diverse mogelijkheden stoffen en kleuren.

Ook in de keuze afmeting en in hoofdborden is ruim aanwezig.

Royal Dream bosxprings bij Slaapkenner Lisse in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp

Ook vindt u bij Slaapkenner Lisse de Royal Dream boxsprings die zich kenmerken door een unieke vering. De speciaal voor deze boxspring ontwikkelde pocketveren hebben een aanpassing in de schouderzone waardoor de hinderlijke druk wordt weggenomen en u fit ontwaakt. De pocketveren (195 st/m²) zijn thermisch gehard en afgedekt met in natuurlatex geïntegreerde elastische viscose. Ook in de boxspring heeft u de keuze uit soepel en stevig.

Het geheel is voorzien van een beschermende UV-protector om veroudering tegen te gaan. De hoes van meubelstof is voorzien van een speciale grip in de elastische spiegel die voorkomt dat de matrassen kunnen schuiven zodra de boxspring wordt versteld.

Alle boxsprings zijn voorzien van een dempende en ventilerende onderlaag van linnen en kennen geen harde rand in de midden. Naast de vlakke uitvoering is er ook een eenvoudig te bedienen elektrische verstelbare uitvoering leverbaar (zit en knie).

Komt u dus ook voor de Royal Dream boxspring naar Slaapkenner Lisse en laat u adviseren welke boxspring en matras het beste bij u past.

slaapadvies

Slaapkenner Lisse, jouw Royal Dream specialist in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp.

Slaapkenner Lisse is dé Royal Dream specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment boxsprings, lattenbodems, matrassen en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Lisse naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Royal Dream bij Slaapkenner Lisse in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp

Boxsprings
Matrassen
Lattenbodems

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook