Merk logo

Now! by Hulsta bij Slaapkenner Lisse

Now! by Hulsta nr.14

Je zult dit bed niet willen verlaten.

Als je niet uit de veren van het comfortabele bed van now! no.14 komt, helpt alleen maar een bij hout, lak en kussenhoofdeinde passende designwekker met een hardnekkige wekfunctie. Die kun je op het erbij passende nachtkastje zetten, dat ook met glazen kap is uitgevoerd.

Een glad frame uit warm kernnoten of mooi natuurlijk eiken, witte of grijze lak, daarbij reusachtige kussens in de gewenste kleur om tegen aan te liggen. Markante poten van glanzend metaal. En dat is slechts één van de vele speelse mogelijkheden van de nr.14 van Now by Hulsta.

Now! by Hulsta kent ook een groot assortiment aan garderobekasten, nachtkastjes en commodes. Laat u adviseren en inspireren bij Slaapkenner Lisse


Maak een afspraak

Now! by Hulsta bij Slaapkenner Lisse

MOOIER SLAPEN IN NOW! TIME.

Tijdloos slapen – een droom.

Het bed van de designlijn now! time ziet er mooi uit en is echt aangenaam. De duidelijke vorm zorgt voor een opgeruimde slaapkamer, de nachtkastjes houden al het belangrijke bij de hand. Het leeslampje kan in het hoofdeinde geïntegreerd worden. Praktisch!

Omdat het gestoffeerde bed van now! time er in 6 breedtes is van 100 cm tot 200 cm, is het ook perfect geschikt als eenpersoonsbed, bijvoorbeeld op een tienerkamer. De smalle versie is een perfect tienerbed of gastenbed. Tip: als jeugdige meubelen er tijdloos goed uitzien, kan men deze naadloos ook “heel volwassen” verder gebruiken.

Het is zeer zeker de moeite waard om de mooie ledikanten van Now! by Hulsta te komen bekijken bij Slaapkenner Lisse.


Maak een afspraak