Merk logo

Norma bij Slaapkenner Lisse

Norma bij Slaapkenner Lisse

Uw nachtrust is ons werk. Deze slogan van Norma uit de tachtiger jaren van de vorige eeuw typeert nog steeds de toewijding en het grote vakmanschap waarmee enthousiaste en betrokken medewerkers de beste boxsprings en matrassen maken om u een goede nachtrust te garanderen. En met evenveel enthousiasme en kennis adviseren de dealers van Norma u welke Norma boxspring of welk Norma matras het best bij u past. De wortels van Norma liggen in Oud Beijerland, waar in 1884 alles begon met de “Stoomfabriek tot bereiding van bedveeren en kapok, AA van Aarsen & Zn”. In de jaren dertig van de vorige eeuw verhuisde het bedrijf naar Boxmeer. Rond 1950 werd de naam gewijzigd in “Norma”.

Kom langs bij Slaapkenner Lisse voor de voordelige set van Norma; de Timeless Jubileum box. In diverse kleuren en in meerdere maten.

Vlak voor maar € 1.699,-

Electrisch verstelbaar voor maar € 2.599,-


Maak een afspraak

Norma bij Slaapkenner Lisse

Het Norma Accent matras is het best ventilerende matras van Nederland, door de Consumentenbond al diverse malen als beste getest. Ook op het gebied van ondersteuning en levensduur scoorde het matras ongekend hoog. De kern is afgedekt met HR koudschuim of Climalatex en de zomerzijde is voorzien van unieke Cool+. Zo kun je in de zomer heerlijk koel slapen en in de winter behaaglijk warm.Maak een afspraak

Brezza combispring matras

De Combispring® Brezza is een innovatief matras. De matras is voorzien van een unieke sandwich kern met Hecoloft® structuur. Hecoloft® kenmerkt zich door een open structuur gecombineerd met verbazingwekkende materiaalsterkte.

Wat is Combispring? De kern bestaat uit een goed ventilerend schuim waarin met de hand honderden veren zijn geplaatst. De unieke combinatie van volle kern met veren zorgt voor een stabiele ligging en een actieve ondersteuning.

Het resultaat: een ultieme ventilatie én een ongekend hoog ligcomfort. Dit comfort wordt versterkt door afdeklagen van Comfolastic® of natuurlatex en staat daarmee garant voor een optimale drukverdeling.


Maak een afspraak