.

Ultiem slaapcomfort met M line

Ik wil advies over M line

M line matrassenbedbodems kopen in Lisse, Noordwijk en Hoofddorp

Met M line haal je het maximale uit je nachtrust zodat je overdag topprestaties kunt leveren. Van matras en topper tot kussen en bedtextiel. Je bent hoe dan ook gegarandeerd van de ultieme drukverlaging, ondersteuning en ventilatie. Natuurlijk met een boxspring of bedbodem van M line bij Slaapkenner Lisse. Kom ze bij ons in Lisse uitproberen.

M line matrassen en toppers bij Slaapkenner Lisse in Lisse

M line matrassen en maximaal comfort gaan hand in hand. Slimme combinaties van pocketveren en traagschuim bieden oplossingen voor iedereen. Bescherm je matrassen met één van de M line Covers of kies voor een topper voor nóg meer comfort. We adviseren je graag! De koffie staat klaar bij Slaapkenner Lisse in Lisse.

Kussens en bedtextiel van M line in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp

M line heeft een gevarieerde kussencollectie met verschillende  modellen. Deze kussens zijn volledig af te stellen op jouw voorkeuren. Zo is er voor iedereen een kussen dat hoofd en nek op de beste manier ondersteunt. Combineer dit met M line bedtextiel van Slaapkenner Lisse voor een prettige lichaamstemperatuur iedere nacht opnieuw.

M line boxsprings en bedbodems

De boxsprings van M line zijn verkrijgbaar in maar liefst 29 kleuren en stoffen. Je kiest zelf voor een vlak of verstelbaar bed. De pocketveren en zoneverdeling zorgen voor maximaal comfort en goede ondersteuning van je lichaam. M line verstelbare en vlakke bedbodems plaats je eenvoudig in ieder ledikant. Hulp nodig bij het kiezen? Bij Slaapkenner Lisse in Lisse helpen en adviseren we je graag!

M line collectie bedden, boxspings en bedbodems bij Slaapkenner Lisse

Bekijk en test de hele M line collectie in onze showroom in Lisse. We helpen je graag met het vinden van een heerlijke slaapbeleving met de juiste looks.

Slaapadvies

Slaapkenner Lisse, jouw M line specialist in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp.

Slaapkenner Lisse is dé M line specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment M line matrassen, toppers, kussens, bedtextiel, boxsprings en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Lisse naar de mogelijkheden bij jou thuis.

M line bij Slaapkenner Lisse in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp

Matrassen
Toppers
Kussens
Bedtextiel
Boxsprings
Bedbodems
Accessoires

Inspiratie nodig? Kijk voor slaapkamerideeën in ons Lookbook.