.

Royal Dream

Veelzijdig en Persoonlijk

Ik wil advies over Hynos

Hypnos matrassen en boxsprings bij Slaapkenner Lisse

Hypnos is een Brits familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring in het maken van boxsprings. Hypnos maakt gebruik van een ideale combinatie van handwerk gecombineerd met de nieuwste innovaties. Bij Hypnos kunt u nog echt spreken van puur vakwerk.

Hypnos streeft naar perfectie en is ontzettend trots op haar mooie en authentieke Britse slaapproducten, waarmee het een koninklijke titel heeft ontvangen van hare majesteit koningin Elizabeth II. En is zo overtuigd van hun kwaliteitsnorm, dat zij een zeer uitzonderlijke volledige garantie geven van tien jaar op de gehele collectie bedden en matrassen.

Wij, bij Slaapkenner Lisse in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp, laten u graag kennis maken met Hypnos.

Natuurlijke materialen

Voor elk Hypnos-bed wordt gebruik gemaakt van een royale mix van natuurlijke en duurzame vullingen en een intelligente pocketveersysteem. Bij Slaapkenner Lisse vindt u de Hypnos Affinity matrassenserie in combinatie met een lijn van boxsprings waarbij u een bed geheel naar eigen smaak kan samenstellen. De collectie matrassen is opgebouwd met telkens andere natuurlijke materialen zoals wol, zijde en cashmere die steeds voor een ander ligcomfort zorgen. De grondstoffen zijn gekozen om hun vermogen tot het reguleren van warmte en het afvoeren van vocht. De matrassen hebben een prachtige damasten tijk, van hoge kwaliteit waar geen schadelijke stoffen voor zijn gebruikt. Het mooie van deze collectie is dat alle matrassen de hoogte van 29 cm hebben en dus prima met elkaar te combineren zijn. Zo kiest ieder zijn eigen comfort maar zien de matrassen er toch hetzelfde uit.

Hypnos draagt bij aan een beter milieu!

Hypnos streeft naar een product dat bijdraagt aan een beter milieu. Om dat te bereiken laat Hypnos voor de CO2 uitstoot die de fabriek veroorzaakt bomen planten over de hele wereld om de uitstoot te compenseren. En is daardoor een van de weinige bedrijven die CO2 neutraal werkt! Doordat Hypnos voornamelijk natuurlijke materialen gebruikt, zijn de bedden en matrassen van Hypnos 100% recyclebaar.

Ook wij van Slaapkenner Lisse willen graag een beter milieu.

Slimme details

Bij de boxsprings van Hypnos vindt u slimme details. Zo kunt u kiezen voor 1 of 2 lades in de boxspring. Maar wat dacht u van een zeer solide kluis? Handig weggewerkt in de boxspring, een mooie en veilige oplossing.

Bij Slaapkenner Lisse kunnen we u laten zien hoe dit er in het echt uitziet!

 

 

 

 

 

slaapadvies

Slaapkenner Lisse, jouw Hypnos specialist in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp.

Slaapkenner Lisse is dé Hypnos specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment boxsprings, matrassen en en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Lisse naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Hypnos bij Slaapkenner Lisse in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp

Boxsprings
Matrassen
 

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook