.

Bedding House

Bedding House: 'Driving bij craftmanschip , passion and design'

Ontdek de complete collectie in onze showroom

Bedding House bedtextiel kopen in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp

De Beddinghouse bedtextiel­collectie is een mix van diverse stijlen. De collecties vol­gen de laatste mode- en interieurtrends en hebben daardoor een ei­gentijdse uitstraling. Daarnaast wordt Beddinghouse bedtextiel met zorg voor mens en natuur geproduceerd.

Breed assortiment van Bedding House in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp

Het merk Beddinghouse is ooit bekend gewor­den om haar tijdloze ‘blok-des­sins’, maar biedt tegenwoordig een grote veelzijdigheid aan slaapkamersferen, van print tot borduur, van bloemen tot teksten.

Elk half jaar wordt er voor Beddinghouse een nieuwe collectie ontwikkeld, in verschillende sfeer- en kleurthema’s, zodat er een diverse collectie ontstaat.

De merken van Bedding House bij Slaapkenner Lisse

Onder het label Bedding House vallen verschillende grote merken. Denk aan o.a. VT Wonen, Pip Studio, Riviéra Maison en Kardol.  Deze samenwerkingen zorgen voor een divers assortiment bedtextiel. Fijn bedtextiel draagt bij aan een prettige nachtrust maar daarnaast wil het oog ook wat! Zo is er voor iedereen een passend dekbedovertrek te vinden door de verschillede stoffen, dessins en kleuren. Kom naar de winkel in Lisse en ervaar de vele opties!

Prachtige collectie bedtextiel bij Slaapkenner Lisse in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp

Bij Slaapkenner Lisse vindt u ook de prachtige collectie van Bedding House.

Bedding House voert bekende merken zoals Beddinghouse, Auping, Kardol & Verstraten, KAAT Amsterdam, Bluebellgray, Marjolein Bastin, Margaret Muir, Ariadne at Home, Rivièra Maison en Room Seven.


Alle textielcollecties voor de verschillende merken worden in Lisse ontwikkeld. Deze collecties spelen in op de laatste trends op het gebied van fashion en slapen.

Bij Bedding House is er voor ieder wat wils. Of men nu oud of jong is, van een romantische slaapkamer houdt of juist een moderne.

Zoekt u katoen of katoensatijn? Kom langs in de winkel en bekijk zelf de mooie collectie. Is iets niet op voorraad? Of wilt u uw hoeslaken in een bijpassende kleur? Wij bestellen het graag voor u!

slaapadvies

Slaapkenner Lisse, jouw Bedding House specialist in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp.

Slaapkenner Lisse is dé Bedding House specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, badgoed en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Lisse naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Bedding House bij Slaapkenner Lisse in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp

Dekbedovertrekken
Hoeslakens
Moltons
Bedspreien
Decoratiekussens
Badgoed

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook