Merk logo

Avek bedden bij Slaapkenner Lisse in Lisse

Avek biedt klanten al sinds 1927 de beste boxsprings, matrassen en spiraalbodems. Omdat je maar liefst een derde van je leven slapend doorbrengt, is alleen het beste goed genoeg volgens Avek.

Image slide
Avek boxspings, matrassen en spiraalbodems
Ontdek je bij Slaapkenner Lisse in Lisse
Maak een afspraak

Boxspring Ninety

Boxspring Ninety

Avek bestaat 90 jaar! Al 90 jaar lang maken zij, in de eigen fabriek in Friesland, met zorg en vakmanschap de beste bedden en boxsprings. Speciaal vanwege het 90 jarig jubileum introduceren zij Avek Boxspring Ninety. Een luxe drielaags boxspring met vele extra’s, zoals de nieuwe Ninety achterwand, een extra dikke topmatras, een gratis set LED leeslampjes, en een gratis set in- en uitstapverlichting. Jouw voordeel bedraagt maar liefst € 510,-.

Je hebt al een zeer complete Ninety boxspring voor € 2.395,-!

Probeert u dit heerlijke ligcomfort bij ons bij Slaapkenner Lisse?


Maak een afspraak

Boxspring Simmer met spiraalbodem van Avek

Boxspring Simmer

Simmer boxspringbedden hebben een duurzame spiraalbodem met een open structuur. Hierdoor is Simmer een van de best ventilerende bedden ter wereld. Transpiratievocht wordt snel afgevoerd en schone lucht wordt aangevoerd. Je bed voelt frisser en krijgen huisstofmijt en schimmels krijgen minder kans. Een goed geventileerd matras gaat bovendien vele jaren langer mee. De duurzame spiraalbodem is volledig in de Simmer boxspring geïntegreerd. De boxspring kan aan de onderzijde optimaal ‘ademen’ en ventileren. Dit draagt bij aan een prettig en fris bedklimaat. Als je erbij stilstaat dat we ’s nachts een kwart tot een halve liter vocht verliezen, dan is het belang van een goede ventilatie al snel duidelijk.

Al onze boxsprings kunt u zowel combineren met gestoffeerde matrassen met een topper als met witte matrassen. Wij, bij Slaapkenner Lisse, adviseren u graag wat het beste bij uw slaapwensen past.

Simmer boxspring met spiraalbodem koopt u vanaf € 3.695,-


Maak een afspraak

Noflik boxspring

Voor een goede slaap is het essentieel dat je lichaam zich goed kan ontspannen. Dit bereik je het beste met een lighouding waarbij de ruggengraat vrijwel recht is. Maar omdat de breedte van de heupen en schouders per persoon verschilt, kan het best lastig zijn om je ideale lighouding te bereiken. Daarom heeft Avek het Noflik Ergo systeem ontwikkeld.(lees meer in het onderstaande blok)

Noflik boxsprings kenmerken zich niet alleen door een fraaie vormgeving, maar zijn bovenal uitermate comfortabel. De comfortlagen (boxspring, matras en topmatras) zijn samengesteld uit geselecteerde kwaliteitsmaterialen. Omdat ieder mens uniek is, bieden wij bij Noflik comfort op maat. Zo kunt u kiezen uit maar liefst drie hardheden, diverse comfortcombinaties, bedlengtes tot 240 cm en zelfs op maat gemaakte achterwanden. Helemaal afgestemd op uw wensen.

De Noflik boxspring is er vanaf € 4.495,-

Kom naar Slaapkenner Lisse en ontdek het slaapcomfort van de Noflik boxspring.


Maak een afspraak

Noflik Ergo Systeem

Dit unieke systeem, onzichtbaar ingebouwd in de boxspring, biedt elektrisch instelbare zones ter hoogte van heup en schouder. In beide zones kan je, onafhankelijk van elkaar, de instelling traploos verhogen of verlagen. Daardoor laat het bed zich met een druk op de knop aanpassen aan vrijwel elk postuur, en stel je het bed precies in op de gewenste lighouding. En mocht er in de loop van tijd iets in je persoonlijke omstandigheden of voorkeur veranderen, dan kun je het comfort altijd weer aanpassen.

Kom naar Slaapkenner Lisse en ervaar hoe we de bodem aan uw eigen wensen kunnen aanpassen.

Het Ergo systeem kost per bodem € 795,-


Maak een afspraak

Avek matrassen

Het credo van Avek is: unieke mensen, unieke slaapwensen. Wat zijn jouw wensen? Ieder matras van Avek is af te stemmen op jouw persoonlijke wensen. Iets steviger of juist iets zachter, meer ondersteuning of zelfs voetverwarming: bij Avek kan het allemaal. Vraag ernaar bij Slaapkenner Lisse in Lisse.


Neem contact op met Slaapkenner Lisse voor meer informatie

Ruimtebesparende bedden

Ruimtebesparende bedden

Dubbeldivanbed Twin

Logeren wordt een luxe met het dubbeldivanbed Twin. Logés genieten van extra comfort door de optimale ondersteuning van de dwarsgespannen spiralen. Het boven- en onderbed hebben uitgeklapt dezelfde comfortabele bedhoogte

.In een handomdraai rijd je het onderbed met de wieltjes weer onder het bovenbed. Zo heb je de logeerplek gauw weer opgeruimd. Tussen beide bedden is ruimte voor het matras en beddengoed. De Twin betekent praktisch, snel en comfortabel slapen voor twee personen.

Een dubbel divanbed kost € 495,- (exclusief matrassen)

Vouwbed Click

In een handomdraai maak je een comfortabele slaapplaats voor jouw logés. Met het robuuste vouwbed Click komen je gasten niets tekort. Zijn de logés weer naar huis? Met het grootste gemak vouw je Click weer op. Dankzij de wieltjes berg je makkelijk en snel het bed op waar je maar wilt.

Click wordt standaard geleverd met een goed schuimmatras van 12 centimeter dik. Samen met de dwarsgespannen spiraalbodem staat dit vouwbed garant voor vele nachten slaapcomfort. Door de royale breedte van 90 cm kun je met een gerust hart je logés regelmatig verwelkomen.

De prijs van het Vouwbed Click is € 650,-


Maak een afspraak

Slaapkenner Lisse in Lisse, voor al jouw Avek:

- Boxsprings
- Spiraalbodems
- Matrassen
- Ruimtebesparende bedden