.

Allure

Met Allure zet u elke woonruimte naar uw hand

Allure schuifdeurkasten bij Slaapkenner Lisse

Met Allure zet u elke woonruimte naar uw hand. De maatwerkkasten bieden volop opslagruimte en voegen zich naadloos naar uw huis. Allure biedt u een passende opstelling, of dat nu onder een schuin dak is, een kleine slaapkamer of op een smalle overloop.

Voor de kasten van Allure is elke indeling te modelleren. De interieurs worden afgesloten met schuif- of draaideuren, al naar gelang de beschikbare ruimte. De kast is pas echt af met ons palet aan kleuren, woonstijlen en handige accessoires.

Hoe werkt het?

In de realistische 3D-weergave van uw droomkast komen uw wensen stap voor stap tot leven. U krijgt dan een goed beeld van het eindresultaat en kunt tussentijds aanpassingen doen. De indeling volledig volgens jouw eigen wensen? Laat u inspireren en combineer stijlen tot de meest ideale indeling. Bekijk in onze winkel in Lisse de verschillende mogelijkheden en laat u adviseren door onze slaapkenners voor dé perfecte schuifdeurkast van Allure!

Inmeetservice

Om de perfecte kast voor uw ruimte te ontwerpen moet de kast op maat natuurlijk eerst ingemeten worden. De professionele inmeetservice van Allure zorgt ervoor dat uw schuifwandkast of inbouwkast volledig past.

Wasmachinekast

Een wasmachinekast is een verademing voor ieder huishouden. Door de wasmachine en de droger op hoogte te plaatsen is het gebruik van deze apparaten een stuk gemakkelijker. De laden onder de machines geven voldoende ruimte voor wasmiddelen.

Tussen de laden en de machines kunt u kiezen voor een handige uittrekplank. Hier kan de wasmand op geplaatst worden.

U kunt de wasmachinekast uitbreiden met een maatwerk interieur. In dit interieur kunnen al uw huishoudelijke spullen zoals de strijkplank of de stofzuiger eindelijk hun eigen plek krijgen.

Wij, bij Slaapkenner Lisse, kunnen u helpen uw eigen wasmachinekast samen te stellen helemaal naar uw eigen smaak.

Inloopkast

Een inloopkast, daar droomt iedereen van! U heeft een kamer over, of u heeft de mogelijkheden om een gedeelte van uw kamer vrij te maken voor een grote kast, dan bieden wij de oplossing: Een inloopkast, vaak ook een 'walkin closet' genoemd. Een inloopkast biedt een zee aan ruimte en is geheel naar uw eigen wens samen te stellen. Of u nu planken, een garderobelift, een lade voor uw sokken wilt.....

Als finishing touch kan de kast worden afgesloten met een paar prachtige schuifdeuren. Dit alles geheel naar uw smaak en uw wensen. Wilt u dat uw droomkast in 3D op de computer uitgetekend wordt?

Heeft u een schuin dak? Ook daar hebben wij de oplossing voor.

Kom langs bij Slaapkenner Lisse en uw droom kan werkelijkheid worden!

slaapadvies

Slaapkenner Lisse, jouw Allure specialist in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp.

Slaapkenner Lisse is dé Allure specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment kledingkasten, maatwerk kasten, commodes en en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Lisse naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Allure bij Slaapkenner Lisse in de regio Lisse, Noordwijk en Hoofddorp

Kasten

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook