.

Wat zijn jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar?

Blog

Wat zijn jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar? Ons advies: slapen

Het nieuwe jaar is begonnen. Voor veel mensen het moment om goede voornemens ten uitvoer te brengen. Afvallen, fit worden, carrière maken, stoppen met roken, het zijn allemaal bewonderenswaardige plannen. Wij voegen daar graag eentje aan toe, eentje waarbij je profijt hebt bij alle plannen voor het komende jaar. Eentje die in onze ogen heel belangrijk is: voldoende slaap.

Dat slaap heel belangrijk is, hebben we uitgelegd in een eerder blog. Je kunt niet leven zonder slaap. Daarbij heeft het invloed op alles. Wanneer je moe bent, geef je eerder op. Van plan dus om te stoppen met roken? Zorg dat je uitgerust genoeg bent om dit goed vol te houden.

Probeer je meer te sporten om af te vallen en/of fit te worden? Ook dan speelt slaap een hele grote rol. Probeer maar eens een parcours af te leggen als je moe bent. Voor sporten heb je behoorlijk veel energie nodig. Wanneer je dat niet hebt, wordt dit voornemen best een beetje lastig.

Promotie maken? Probeer dat maar eens te doen, wanneer je niet uitgerust bent. Te weinig slaap verstoort de denkprocessen en de creativiteit die je nodig hebt om uitmuntend te presteren en verder te komen in je werk.

Op tijd naar bed gaan, is een van de voorwaarden om genoeg te slapen. Maar ook de kwaliteit van slaap is heel belangrijk om in een diepe ongestoorde slaap te raken. Bij Slaapkenner zijn we specialist op het gebied van de beste slaapproducten.

Matrassen voor goede ondersteuning, een kussen dat bij jouw slaaphouding past, een goed ventilerend dekbed, we voorzien je graag van advies. Behalve in onze blogs over kussensmatrassen en meer, ben je ook in onze winkel van harte welkom.