.

Corona en Slaapkenner Lisse in Lisse

Beste klant,

Ook tijdens de coronacrisis willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn. Uiteraard op een verantwoordelijke manier.

Op zoek naar een nieuw dekbedovertrek, matras of kussen? Een volledig bed of een fijne badjas? Plan direct een afspraak in om onze winkel te bezoeken! Om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk tegen te gaan, willen wij ervoor zorgen dat er niet te veel mensen tegelijk in onze winkel zijn. Daarom willen wij je vragen om zoveel mogelijk een afspraak in te plannen om langs te komen.

We houden bij Slaapkenner Lisse nauwlettend de ontwikkelingen rond het coronavirus in de gaten en hanteren strikt de richtlijnen van het RIVM. Tijdens de coronacrisis ben je van harte welkom in onze winkel in Lisse als je geen gezondheidsklachten hebt zoals koorts, verkoudheid, hoesten, niezen en/of keelpijn. In en rond de winkel houden we 1,5 meter afstand tot elkaar. Ook treffen we extra (hygiëne)maatregelen in onze winkel. Dit alles om de gezondheid van onze klanten en medewerkers zo goed mogelijk en waar dat kan te waarborgen. 

Kom je liever niet naar de winkel? Dan staan we graag voor je klaar via de telefoon en de mail. 

Heb je vragen over onze werkwijze, of wil je een afspraak maken op locatie? Neem dan contact met ons op. We overleggen dan gezamenlijk hoe het we het aan kunnen pakken onder deze bijzondere omstandigheden, waarin we letten op elkaars gezondheid.

Met vriendelijke en gezonde groet,

Het team van Slaapkenner Lisse