.

My Nox Base in Lisse

De My Box Base is voorzien van een stalen frame. Hierdoor staat de boxspring stevig en stabiel. De boxspring is verkrijgbaar in zowel een fraaie collectiestof als kunstleer en er je hebt keuze uit verschillende poten. En al is de Base zelf een vlakke boxspring, de gestoffeerde variant combineer je heel eenvoudig met de elektrisch verstelbare Synchro 2 van My Nox. Een modern bed met veel comfort.

Vanaf € 2.990,00

Als je graag een ondersteunende basis wilt is de My Nox Base een super basis! Laten we bij de basis beginnen: waar komt mijn toekomstige matras op te liggen? Het is erg belangrijk om te zorgen dat de ondersteuning van het toekomstige matras precies is wat het nodig heeft. Heb je dan ook nog het liefst een boxspring? Dan is de My NOX Pocket een goede keuze.

Door de thermisch geharde pocketveren, heb je goede kwaliteit die geen breuken oploopt. De My Nox Base is ook te combineren met de Synchro 2, als je deze graag elektrisch wilt gebruiken. Door het solide, metalen onderstel is dit niet alleen een stevig onderstel: het ziet er ook strak uit. Je kan ervoor kiezen om dit af te maken met een gestoffeerde rand.

Lijkt je dit een goede keuze? Kom dan naar onze winkel voor een advies op maat. Jouw Slaapkenner adviseur kan met een analyse goed bekijken wat het beste past bij jouw slaapwensen.

Meer informatie
Eenheid Stuk
Uitvoering Niet Verstelbaar
Merk NOX
Collectie Slaapkenner

Nog geen resultaten