Hoofdkussen Silvana Mancha in Lisse

De Silvana Mancha is een wat steviger, anti-allergisch kussen welke gevuld is met 20% witte eendendons en 80% eendenveertjes.

€ 69,00
 
Ik wil een afspraak maken Ik heb een vraag

De Silvana Mancha is een wat steviger, anti-allergisch kussen welke gevuld is met 20% witte eendendons en 80% eendenveertjes. Doordat dons aanzienlijker lichter is dan een veertje, levert dit een groot volumeaandeel dons op. Het Silvana Manche kussen heeft hierdoor de perfecte balans tussen de stevigheid van een veren kussen en de zachtheid van dons.

De buitenkant van de Mancha is voorzien van een 100% hoogwaardige, soepel katoen. De buitenkant is tevens extra gewatteerd met een laagje katoen voor extra zachtheid. De behandeling met Aegis® maakt het kussen schimmel- bacterie- en huisstofmijtwerend  Daarnaast is de Silvana Mancha voorzien van een nekinkeping met schoudercontour. Dit zorgt voor een optimale aansluiting van de schouders op het kussen. De Sivana Mancha is niet wasbaar. Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat echter voor een hygiënisch kussenleven. Transpireer je meer dan gemiddeld, dan is een extra kussensloop aan te raden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie
Kenmerken

Model : Met wigvorm en schoudercontour

Neksteun : Nee

Vulling : 20% witte eendendons

Materiaal buitenkant : 100% katoen

Anti-allergisch : Ja, behandeld met Aegis®

Navulbaar : Nee

Wasbaar : Nee

Afmetingen : 60x70 cm

Garantie : 2 jaar

 

EAN 390001
Merk Silvana