Hoofdkussen Silvana Amazona in Lisse

De Silvana Amazona is een anti-allergisch hoofdkussen dat gevuld is met 70% witte eendendons. De buitenkant van het kussen bestaat aan één zijde uit uit bamboe/katoen en aan de andere zijde uit vochtregulerende Cooltouch

€ 139,00
 
Ik wil een afspraak maken Ik heb een vraag

De Silvana Amazona is een anti-allergisch hoofdkussen dat gevuld is met 70% witte eendendons. De buitenkant van het kussen bestaat aan één zijde uit uit bamboe/katoen en aan de andere zijde uit vochtregulerende Cooltouch. Het kussen is hierdoor extra vochtregulerend en zorgt voor extra frisheid. Daarnaast is de gehele buitenkant van het kussen behandeld met Aegis®, waardoor het kussen schimmel- bacterie- en huisstofmijtwerend is. De schoudercontour in het kussen zorgt voor een optimale aansluiting van de schouders op het kussen waardoor je altijd ontspannen ligt.

De Silvana Amazona is niet wasbaar. Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaat echter voor een hygiënisch kussenleven. Transpireer je meer dan gemiddeld, dan is een extra kussensloop aan te raden.

Meer informatie
Kenmerken

Model : Met wigvorm en schoudercontour

Neksteun : Nee

Vulling : 70% witte eendendons

Materiaal buitenkant : 50% Bamboe/50% katoen aan één zijde 100% microvezel Cooltouch® aan de andere zijde

Anti-allergisch : Ja, behandeld met Aegis®

Navulbaar : Nee

Wasbaar : Nee

Afmetingen : 60x70 cm

Garantie : 2 jaar

 

EAN 390002
Merk Silvana