.

Custom Made Box Base in Lisse

De Custom Made Box Base is een goede basis voor de opbouw van jouw boxspring. Door de gestoffeerde onderbouw, zijn de poten minimaal zichtbaar. Ook is dit type uitgerust met een anti-slip spiegel, waardoor het matras goed op z’n plek blijft.

Vanaf € 3.010,00
Afspraak maken

Als je graag een ondersteunende basis wilt is de Custom Made Box Base een super basis! Laten we bij de basis beginnen: waar komt mijn toekomstige matras op te liggen? Het is erg belangrijk om te zorgen dat de ondersteuning van het toekomstige matras precies is wat het nodig heeft. Heb je dan ook nog het liefst een boxspring? Dan is de Custom Made Box Base een goede keuze.

Doordat er een anti-slip laag op het grootste gedeelte van de bovenkant zit, blijft het matras goed liggen.De Custom Made Box Base is te kiezen in 3 comforttypes: soft, medium en firm. Door de thermisch geharde pocketveren, heb je goede kwaliteit die geen breuken oploopt. Er zijn 2 profieltypes mogelijk om in te bouwen: profieltype S of profieltype R. Door het solide, metalen onderstel is dit niet alleen een stevig onderstel: het ziet er ook strak uit. Je kan ervoor kiezen om dit af te maken met een gestoffeerde rand.

Lijkt je dit een goede keuze? Kom dan naar onze winkel voor een advies op maat. Jouw Slaapkenner adviseur kan met een analyse goed bekijken wat het beste past bij jouw slaapwensen.

Meer informatie
Shopable Nee
Merk NOX
Collectie Slaapkenner
Uitvoering Niet Verstelbaar