Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Inspiratie, trends, persoonlijk advies... en dat allemaal voor de beste nachtrust!

Wij gaan uitbreiden!

Het nieuwe jaar beginnen wij met een nieuwe, uitgebreide showroom. Daarom geven wij u de mogelijkheid om nu alvast de lentesfeer voor extra aantrekkelijke prijzen in uw slaapkamer te brengen. Kom snel kijken, want OP=OP!


Lees meer...

Het beste advies voor matrassen voor onze slapers...

Uw matras vervangen... typisch zo'n investering die je niet dagelijks doet. Maar het tijdig vervangen van een matras is erg belangrijk! Wij leggen graag uit waarom.


Lees meer...

Riverdale bij Slaapkenner Lisse

Het duurde even voordat wij alle dozen hadden uitgepakt, maar Riverdale staat in onze etalage! Mooie vazen, nachtlampen en nog veel meer accessoires die sfeer in jouw slaapkamer brengen. Daarnaast hebben wij verschillende soorten handlotion en douchegel! Leuk om cadeau te geven én natuurlijk nog leuker om zelf te krijgen. Welke items van Riverdale wilt u graag in uw slaapkamer zetten?


Lees meer...

Video's van Slaapkenner Lisse

Benieuwd naar onze merken, de laatste trends en de tips van onze slaapexperts? In onze video's vertellen wij u er alles over! Zo introduceren wij onder andere het merk Viking. Handgemaakte bedden die zijn ontworpen door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden. Daarnaast legt slaapexpert Terry uit hoe je een matras kiest. Hard of zacht. Een matras moet bij u passen en moet u voelen en ervaren.


Bekijk onze video's!

Norma Accent: best ventilerende matras van Nederland

Het Norma Accent matras is het best ventilerende matras van Nederland, volgens de meest recente matrassentest van de Consumentenbond (juni 2017). Ook op het gebied van ondersteuning en levensduur scoorde het matras ongekend hoog.


Lees meer...

Zomerdekbedden: waar moet u op letten?

De zomer komt steeds dichterbij en dit kunnen we goed merken aan de nachten: deze worden steeds warmer en benauwder. Merkt u nu al dat u steeds minder lekker slaapt omdat het te warm is onder uw dekbed? Dan is het tijd om de zomerdekbedden weer uit de kast te halen.

Heeft u nog geen zomerdekbed? In ons nieuwsbericht vindt u de verschillende materialen die ervoor zorgen dat u zelfs tijdens de warme zomernachten gewoon onder uw dekbed kunt blijven liggen.


Lees meer...

Nieuw bij Slaapkenner Lisse: Viking boxsprings

Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden, waarbij alleen Zweedse materialen worden gebruikt. Het resultaat van deze inspanningen heeft geleid tot bedden van ongekende kwaliteit, met een uitzonderlijk comfort. Alles is tot in detail uitgewerkt, waardoor u geniet van een volledige collectie van matrassen, pootjes en hoofdborden. Slapen wordt hierdoor net zo lekker als het ontwerpen van uw eigen bed.


Lees meer...