Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Inspiratie, trends, persoonlijk advies... en dat allemaal voor de beste nachtrust!

Riverdale bij Slaapkenner Lisse

Het duurde even voordat wij alle dozen hadden uitgepakt, maar Riverdale staat in onze etalage! Mooie vazen, nachtlampen en nog veel meer accessoires die sfeer in jouw slaapkamer brengen. Daarnaast hebben wij verschillende soorten handlotion en douchegel! Leuk om cadeau te geven én natuurlijk nog leuker om zelf te krijgen. Welke items van Riverdale wilt u graag in uw slaapkamer zetten?


Lees meer...

Video's van Slaapkenner Lisse

Benieuwd naar onze merken, de laatste trends en de tips van onze slaapexperts? In onze video's vertellen wij u er alles over! Zo introduceren wij onder andere het merk Viking. Handgemaakte bedden die zijn ontworpen door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden. Daarnaast legt slaapexpert Terry uit hoe je een matras kiest. Hard of zacht. Een matras moet bij u passen en moet u voelen en ervaren.


Bekijk onze video's!

Norma Accent: best ventilerende matras van Nederland

Het Norma Accent matras is het best ventilerende matras van Nederland, volgens de meest recente matrassentest van de Consumentenbond (juni 2017). Ook op het gebied van ondersteuning en levensduur scoorde het matras ongekend hoog.


Lees meer...

Summer Sale Deals

Met nog een heerlijke zomer voor de boeg, gaan wij alvast ruimte maken in onze winkel voor de nieuwe najaarscollectie. Dat betekent dat wij onze showroommodellen aanbieden met hoge kortingen tot wel 60%*! Profiteer nu van deze Summer Sale Deals en ga lekker opgeruimd op vakantie.


Lees meer...

Zomerdekbedden: waar moet u op letten?

De zomer komt steeds dichterbij en dit kunnen we goed merken aan de nachten: deze worden steeds warmer en benauwder. Merkt u nu al dat u steeds minder lekker slaapt omdat het te warm is onder uw dekbed? Dan is het tijd om de zomerdekbedden weer uit de kast te halen.

Heeft u nog geen zomerdekbed? In ons nieuwsbericht vindt u de verschillende materialen die ervoor zorgen dat u zelfs tijdens de warme zomernachten gewoon onder uw dekbed kunt blijven liggen.


Lees meer...

5 tips om in de zomer lekker te slapen

De zomer komt eraan! Heerlijk, al kan de temperatuur overdag flink oplopen. Terwijl u buiten geniet van de zon, blijven ramen en deuren in huis gesloten. Alles om ervoor te zorgen in de avond geen last te hebben van de warmte in uw slaapkamer. Toch valt het niet altijd mee om uw slaapkamer koel te houden. Naast ervoor te zorgen dat de warmte buiten blijft, de ventilator gereed staat en je voor het slapen een lauwe douche neemt, is er nog meer wat u kunt doen! Wij geven u graag wat tips.


Lees meer...

Nieuw bij Slaapkenner Lisse: Viking boxsprings

Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden, waarbij alleen Zweedse materialen worden gebruikt. Het resultaat van deze inspanningen heeft geleid tot bedden van ongekende kwaliteit, met een uitzonderlijk comfort. Alles is tot in detail uitgewerkt, waardoor u geniet van een volledige collectie van matrassen, pootjes en hoofdborden. Slapen wordt hierdoor net zo lekker als het ontwerpen van uw eigen bed.


Lees meer...

Echte voorjaarstrends 2017 voor de slaapkamer

Soms heeft u veel ideeën voor de inrichting van uw slaapkamer. Wij kennen al onze slapers en geven u tips om uw slaapkamer stijlvol in te richten. Bent u een rustige slaper? Kies dan voor groen. Of bent u juist een buitenslaper? Ga dan voor puur natuur. Wij zetten alle voorjaarstrend van 2017 voor de slaapkamer op een rij!


Lees meer...

Shop de nieuwe voorjaarscollectie dekbedovertrekken

Het is lente! We genieten van de voorjaarszon, prachtige bollenvelden die in bloei komen en natuurlijk onze nieuwe voorjaarscollectie. Wanneer de lentekriebels naar boven komen, wordt er altijd volop begonnen aan de grote voorjaarsschoonmaak. Is uw slaapkamer al klaar voor het voorjaar? Nog niet? Ruim op, zet het raam open en laat u nu inspireren


Lees meer...

Tijd voor een grote schoonmaak

De zon gaat steeds iets vaker schijnen en de temperaturen worden langzaam aangenamer. Het is bijna lente! Iets waar wij nog enthousiaster worden. De nieuwe collectie is onderweg en wij zijn druk bezig om de winkel een opfrisbeurt te geven. Hier en daar gaan wij aan de slag met een pot verf, maken we plaats voor nieuwe showroommodellen én zorgen we ervoor dat ook u uw slaapkamer een heerlijke opfrisbeurt kunt geven.


Lees meer...